Изглежда, че сватба номер 2 на Джъстин и Хейли е вече в ход. Двойката официално обяви кога и къде ще се състои церемонията. Двамата подписаха през месец септември м.г. в Ню Йорк без да вдигат много шум. Тогава казаха, че ще отложат тържеството за известно време.

Вижте снимки >>

Сега първата им годишнина се оказва подходящият момент да направят пищна сватбена церемония, която ще се състои на 30-то число през идния месец в Южна Каролина.

"TMZ" пише, че по-рано през август двойката е била видяна около курорта Палмето Блъф, разположен на крайбрежна зона в Южна Каролина, представляваща основна туристическа атракция.

През последната година датата на големия ден постоянно се променяше, за да може изпълнителят да се фокусира напълно върху психическото си здраве, но сега вече е решено.

Те дори са наели професионален агент, който да организира събитието и планират да поканят както семействата си, така и всичките си приятели.

"Те се опитват да запазят подробностите за сватбата в тайна, но изглеждат развълнувани. Факт е, че са много щастливи от брачния си живот", издава техен приближен пред "People".