Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Болдуин споделят открито за проблемите, за брака си и за съвместния си живот в поредица във Фейсбук Уоч, съобщи Ройтерс.

Поредицата "Бийбър по Уоч" започна в понеделник с първия от 12 епизода, заснети в и около дома им в Торонто, където двамата са в изолация заради пандемията от коронавируса.

Вижте снимки на двойката >>

В първия епизод съпрузите са на лодка в езеро, недалеч от родния дом на Джъстин, и говорят откровено за предизвикателствата и предимствата на брака.

"Има много неща, върху които трябва да работя. За прошката, за изневярата, за несигурността, която дори не осъзнавах, че изпитвам, преди да взема решение да прекарам живота си с теб. Осъзнах, че в живота си имам бели петна, за които не съм и подозирал", казва Бийбър на Болдуин.

Бийбър, който е на 26 години, и 23-годишната Болдуин, се срещат като тийнейджъри, посещавали са една църква. Започват да излизат сериозно преди две години. Канадският певец и манекенката сключиха брак през 2018 г. на частна церемония и през септември 2019 г. вдигнаха сватба със семейства и приятели.

По-рано през годината певецът пусна документална поредица от 20 епизода в YouTube, в която показва работата си върху първия албум за последните четири години "Changes" ("Промени").

Джъстин Бийбър се сдоби със световна слава едва 13-годишен, след което стана ясно, че се е пристрастил към наркотици. След поредица от арести и противообществени прояви, Бийбър внезапно прекрати световното си турне през 2017 г. и обясни, че има нужда от почивка, припомня БТА. Оттогава той заговори открито за проблемите си с наркотиците, депресията и славата.