Холивудската актриса Дженифър Анистън засне сексапилна фотосесия за корицата на септемврийския брой на списание InStyle и говори за невъзможността да има деца.

Вижте новата фотосесия на Джен >>

Както е известно, наскоро звездата се разведе с мъжа си Джъстин Теру, след което медиите започнаха да й приписват различни връзки, в това число и с бившия й Брад Пит.

"Мога да седя и да се смея на всички нелепи заглавия, защото те стават все по-абсурдни, но се съсредоточавам върху работата си, приятелите, домашните си любимци и върху това как да направя този свят по-добър", обясни Дженифър, цитирана от "Блиц".

Популярната актриса коментира и критиките, които получава заради факта, че все още няма деца:

"Дори не можете да си представите през какво ми се наложи да мина - от медицинска гледна точка и емоционално. Четях всички тези таблоиди, всички оскърбления и критики по мой адрес за това, че нямам деца. Обвиняваха ме в егоизъм, в това, че не мога да задържа човек до себе си или че съм убита от мъка след развода, но това не е така. На първо място - сърцето ми не е разбито."

Анистън намекна, че има нерешими репродуктивни проблеми и като всяка жена в подобно положение, се чувства притискана и унижавана от обществото:

"Никой не знае какво се случва зад затворените врати. Никой не мисли колко чувствителна съм аз и моят партньор. Съществува натиск върху жените, особено по темата за майчинството, а ако нямат деца, смятат жените за дефектни. Вероятно моята цел на тази планета не е да се размножавам. Може би трябва да правя някакви други неща."

Снимка: InStyle