17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко е такава жена да се провали толкова елементарно поради липса на сиво вещество.

Поне има пари да си осинови, колкото иска деца (за разлика от повечето българи). Има и така нареченият социален ген (МЕМ), който може да предаде. Понякога МЕМ е по-важен дори от биологичния ген.

Е Джен, с деца или без , природата така е решила. Но този сайт се напълни с простаци, запазете си простотиите за кръчмата.

Никой не знае какво му е писано и личните ни планове за дете не са в наши ръце. Поставяме си графици - след 5 години, след еди какво си като направя, нека това да свърши първо...но си нямаме идея, че или ни е писано или не. Кой сме ние да си мислим, ето на сега съм на 30, 40, 49 свърших това и това, на върха съм и довечера започвам с бебето, раждам след 9 месеца след обед в 5 без 5, и давай следващата задача. Да, ама - не!

Е, че то бая зор е секи ден да ти пълнят дупката - ха - ха - верно си е трудно ...

Ми смени коча ма.. има един тука от село, Нено тракториста, 3 деца има, а и хората разправят за атрибута, че коя и влази - Господ да я пази ;))

Аз колкото коча съм сменилаааа…..

Още от ученички започват с противозачатъчните и ги употребяват много години, за да не забременеят, после "минават през тежки изпитания в опити да забременеят" ... Дядо Боже май не обича да му се бъркат в работите.

отдавна не обръщам капка внимание какво приказват хората... има много първични неандерталци,които ако нямат по 5 деца не са хора според тях, и след време да се пояри по телевизията и да искат помощи за многодетно семейство.... не желая деца, и не ми пука кой какво ше каже... обикалям си Света и се чуствам РАЗКОШНО!!ЧАО СЕЛЯНИ

Тези плюсове на това малоумно изказване са учудващи. Колкото до до написалият сигурен съм, че ще дойде време когато горчиво ще съжаляващ са моментно-егоистичните си подбуди. За миг си помисили какво щеше да стане, ако родителите ти са мислили същото. Естествено всеки има право да избере да е сляп клон на еволюцията и да унищожи от малоумие усилията на милиони поколения. По селско от това няма. ЧАО СЕЛЯНДУРКО.

Ей, много злобно, бре.Не че ми харесва предния коментар и не със съгласна с него. Ама пък и вие...... dxm може да има проблеми я с намирането на партньор, а може и наистина да й е писнало от натиска я на роднини, я на връстници. Ако искате да променяме обществото и общественото мнение може само по един начин - с нашия живот да служим за пример на другите, вместо със злобни нападки, анонимно зад телефона. Вие родете и отгледайте 5 _6 деца, но не просто да родите чавета, а ги направете добри и качествени хора и тогава имате право да съдите другите.

Аз също си обикалям света, не ме интересува дали някой има или няма деца, аз имам едно дете, имам приятели и с три, които ОБИКАЛЯТ СВЕТА и това, че САМОИЗКЛЮЧВАШ имането на деца с обикалянето на света е изключително просташко, дори по- елементарно от това някой да те пита защо нямаш деца или дали не искаш още едно, две, три.... Ето там е проблемът - не в това да имаш или нямаш деца, а ТВОЯТА причина да нямаш деца.

Браво! Грозновата а мъжки маниер рязка гъркиня. Ако сте я виждали на не туширани снимки, ще разберете, че баба ви е по-секси. Най-надценената във всяко отношение “звезда”. Относно децата си е нейна работа.

И на живо съм я виждал, грозна друг път. Разкошна жена е , приятен характер и е много откровенна.

В хоремака, където киснеш всяка вечер ли си виждал бабата на живо бе, опърдян анцуг?

Не я харесвам като актриса, но това за децата се дразня като я коментират. Това си е нейна работа и какво има медиите да пишат и гадаят. Ако иска все може да осинови, в краен случай, дето има една дума, т.е. ако не може другояче. Ама си е нейн избора. Оставтетв женицата.

Много добре казано! Може би някои не са създадени, за да имат деца, но мисля, че щеше да има много сладко детенце, което да наследи гените й ....но щом и с нейните финансови възможности това не се е случило......жалко, наистина!

Има милиони бездетни семейства по света, които ОСИНОВЯВАТ, щом искат и не могат. За секси...ползвайте Фотошоп на един стар галош и ще стане секси.

Явно нямаш никаква представа от осиновяване. От личен опит ти казвам, че никак не е лесно.

ЯВНО - нямаш идея, че ти не си нито Мадона, нито Анистън, които, ако ПОЖЕЛАЯТ още утре могат да ИМАТ един футболен отбор ОСИНОВЕНИ деца. НЕ Е ИСКАЛА да ОСИНОВИ деца, което е неин избор, разбира се. Единственото, което мога да ти пожелая, ако наистина искаш да осиновиш дете да ти се сбъдне мечтата и не се сравнявай с Анистън и Мадона - такива като тях и да осиновят, не гледат деца, а ПЛАЩАТ за да им ги гледат и много често е част от имиджовата кампания да осиновяваш.

забавна и секси, но напоследък играе все в долнопробни филми с крайно-лява пропаганда.

Тук да не сме попаднали в очно отделение? Секси Анистън си е голям оксиморон.

Готина и естествена е. А по въпроса със хорските приказки, аз преди много спортувах и бях слаба, рязко намалих спорта и напълнях. Ей, не спряха да ме питат всички, бегли и по-близки хора, ама бременна ли съм, кога ще раждам. И така 2 години вече. А аз не съм, защото мъжът ми е почти стерилен след лечение на рак. Сега ин витро..Хората са страшно невъзпитани, нетактични, нахални..

Уви, така е, и не гледат себе си, а все "изправят" другите. Успех на вас.

Дори добронамерените приятели, които си мислят, че трябва нещо да кажат, за да те утешат когато нямаш нужда от утеха за нещо, което боли колкото загуба на дете

Ще е лилф (леуя айд лайк то ф.), се тая, страшна е, мммм

Абе, ДИР, давам + и едновременно дава няколко - ??????????? И обратното давам един - и същевременно 3 + каква е тая система, бе?!?!?

като цъкнеш тогаз актуализира броят + и -. други хора преди теб са цъкнали, след като си отворила коментарите, но преди да цъкнеш ти.

Ма много активни станаха хората при новата версия на сайта. При старата не беше така. Така ще да е, за никакви манипулации и през ум да не ви минава. Има-няма 20 коментара, а плюсове и минуси едновременно валят, та пушек се дига

нека валят + и - -си, всепак не са кинти!

тУка при назека ,пий една рАкия и че фанеш одма от първио път.Само да не побегнеш като видиш дзверо.

Бреййй, гоУем го вадиш. Ние щото гоУеми не сме виждАли. Ако бЕхте все такива, каквито на сте на приказка след 5 ракии, ние българките все бременни щЕхме да Одим. За тва ли българите сме най - бързо изчезващата нация в Европа(а Европа по принцип застаряване). Да те светна тебе с гУУЕмиЮ, че в 50 % от двойките, които нямат деца в България, причината е в мъжа, а не в жената. И за да съм точна- причината е в ракията, марихуаната, холестерола и заседналия начин на живот пред екрана, че и порното,все неща любими на 90 %от българите. Т.че така на приказки само и то и дедо Ви знае.... П. С. Все ще се намери някой идиот, дето да коментира цинично, когато става дума за толкова сериозни неща като репродуктивни проблеми.

Смислена реплика на коментар, но защо внасяш един малко кисел привкус с този диалект. То магарето трудно ще те разбере колкото и да цвилиш, като него. Саво за ракията корнишоните малко е спорно, щото те и японците пият саке , но проблема не стои. Поздрав

Ей, завалийката. Домъчня ми за нея...Кофти работа.

Еми освен и аз да си предложа услугите ... все ще ти направя едно.

без дебили тук!

Мисля че ще има деца

Много приятна жена, естествена и лъчезарна! Другото си е нейна работа..

Никога не си гледала интервюта на тази “много приятна жена”

Много приятна жена, естествена и лъчезарна! Другото си е нейна работа..

Не мога да разбера какъв е този натиск всяка жена да има деца? Някои не искат, други не могат... оставете хората намира.

1-вата божа заповед освен в библията е написана и в гените на човека - "плодете се, множете се". Няма човек, който в един момент от живота си да не поиска да има деца и не дай си боже да има проблеми със зачеването - психологическата травма е огромна, но това могат да го потвърдят само хора, които са се сблъсквали с проблема. Има такива, които са малко сбъркани и съзнателно решават да нямат деца и обикновено психическото разстройство което получават след като им извънни био-часовника избива в някаква посока. А тези, на които биологичният им часовник е развален ... абе те поне не страдат, нито избиват комплекси. Повтарям - да искаш деца и да страдаш ако нямаш е НОРМАЛНО, да не искаш деца е НЕ-НОРМАЛНО. Това произтича не от някоя културно-цивилизационна особеност, а е въпрос на биология.

А като е въпрос на биология, ти не схващаш ли, че има мъже и жени с репродуктивни проблеми и не могат да създадат деца. Можеш ли да насилиш биологията? Дал ти Бог на теб да се плодиш, ама не питаш другите дали имат нужда твоите приматски гени да се множат ! Кретен.

Няма никакви божии заповеди, а има природни и биологични закони... Да се стигматизират хората на нормални и ненормални по каквито и да е критерий е абсолютно глупаво и ограничено... По вашата супер логика тогава, всички, които имат по едно или две деца трябва също да са НЕНОРМАЛНИ, защото нали в гените на жената е записано, че може да ражда на всеки девет месеца... Та тези с по десетина и повече деца, тях за по-нормални ли да ги считаме? Това, което ни различава обаче от животните и тяхното примитивно поведение е, че природата ни е дала възможността да разсъждаваме и мислим логично и рационално... е не на всички се отдава...

Да

Джен е супер от всякъде. Най-стилната актриса в Холивуд, супер тяло, красива, талантлива, чаровна. Трагедията не е в това, че няма деца, а че трябва да обяснява такива лични неща като през какво преминава и как това й се отразява на хищни и безчувствени тълпи от идиоти.

А един дори и минус е сложил... Невероятни отрепки съществуват

Сляпа си.

И в България така - ако нямаш деца - що нямаш деца, а ако забременееш - те уволняват бързо бързо...Общо взето по тая причина почнах да гледам вече на повечето хуманоиди около мене като на луди

Винаги съм я харесвала! Личният живот не е моя работа. Има излъчване, което е приятно! Мисля, че няма жена, която да не копнее за детенце.

аз не копнея- има и много други, но заради обществения натиск не смеят да си признаят!

Не всеки човек иска и трябва да има деца. Намирам за изключително просташко да питаш някого, кога ще има деца. И без това планетата се пренасели.

Напълно правилно.

Не само питат кога, но и дават акъл, че часовникът ми тик-такал, а аз за да не им става неудобно, им премълчавам, че матката ми е за вадене... някоя един ден ще си го отнесе за всички.

Съжалявам за проблема ти, не знам какво да ти кажа окуражително. Аз вече две години се тъпча с какво ли не и не става и не става. Всичко ми е наред, хормоните са в норма, обаче резултатът е нула. И все си викам - няма да психясвам, може така да ми е писано. Каквото стане.

Отстрани е лесно да се каже, но.....кураж, намерете друго, което да осмисля живота ви. Понякога трябва да приемем нещата такива каквито са макар и да не искаме...Минала съм през доста проблеми докато забременея и постоянното питане и намекване за часовника много ме изнервяше. Естествено аз си бях сложила "маската" и играех роля на нежелаеща да имам деца пред другите.... какво ми е било само хора в нашето положение могат да знаят. Късмет извадих имам прекрасно детенце - желано и изтрадано. Но напълно подкрепям хората, които поради някаква причина остават без деца и не осиновяват - защото и това не е лесно, не само от бюрократична гледна точка....

живей си живота не чети теэи писанишя повече живота ти е много хубав всички имаш

Ами как ще забременееш като не знаеш през колко кревата на продуценти и режисьори си минала!

Скъпа, завистта личи дори и тука.

А ти знаеш ли? И това, между другото, няма никакво значение! И аз минах през много и имам две прекрасни деца;) Хората имат различен лайфстайл и предпочитания!

в случая е от значение лайфстайла не на жената, а на мъжа. Всяка полово-предавана болест може да нанесе непоправими щети, а кой знае защо тея болести много ходят по мъжете. :)

Това с креватите няма нищо общо.... от ей такива компетентни като теб ми призлява, честно! Повечето репродуктивни проблеми не са провокирани от "срамни" болести, каквито явно визираж! А и все пак има предпазни средства, не живеем в Средновековието ;)