Миналата седмица, след почти 2-годишно отлагане заради пандемията, звездите от "Приятели", най-после заснеха дългоочаквания специален епизод на сериала, макар все още да не е стриймиг платформата HBO Max да не е обявила кога точно възнамерява да го излъчи. За първи път, откакто легендарното шоу приключи през 2004 г., шестимата актьори се събраха в същото студиото, където навремето прекараха точно десет години от живота си, пресъздавайки хумористичните ситуации, в които изпадат техните персонажи.

Оказва се обаче, че сега, за голямо разочарование на всички почитатели на ситуационната комедия от 90-те, Дженифър, Кортни, Лиса, Дейвид, Матю и Мат няма да се превъплътят в така обичаните образи, които навремето ги направиха истински знаменитости. За това стана ясно по време на скорошно интервю на Шуймър, познат още като Рос Гелър, който обясни:

"Няма сценарии и ние не влизаме в образ. Всички ще бъдем себе си, макар че има една част, в която ни се налага да четем нещо, но не искам да развалям изненадата", каза той.

Вижте снимки на Дженифър >>

Това бе първата среща от 12 години насам, в която цялата компания се събра на едно място, тъй като последния път, когато видяха очи в очи, беше на вечеря през далечната вече 2006 г. Оттогава единствено трите прочути дами периодично излизат заедно, прекарвайки време по женски.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Източници на американската преса издават, че настоящото емоционално рандеву с колегите, е накарало Дженифър Анистън да разкрие, че е в процес на осиновяване на момиченце от мексиканското сиропиталище "Casa Hogar Sion", на което често помага с дарения. Впоследствие нейни близки издадоха пред медиите, че се очаква процесът ще бъде финализиран след два месеца - през юни.

"Джен почувства, че събирането с бандата е най-подходящото време, в което може да обяви голямата новина за бебето. Момичетата, разбира се, знаеха, тъй като се виждат редовно. Тя обаче прецени, че хубавата вест ще зарадва момчетата, защото с тях е почти невъзможно да се озове на едно място, предвид натоварения им график и служебни ангажименти. Все пак, прекарвайки почти всеки ден заедно в продължение на десетилетие, те се подкрепяха взаимно през трудните моменти, като опитите на Кортни да зачене и болезнения развод на Дженифър с Брад", казва източник на "Closer".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Той допълва, че всички са се зарадвали много, когато Анистън им е споделила плановете си, като дори са ѝ дали няколко съвета относно родителството, които звездата е обещала да спазва стриктно, когато отрочето бъде настанено в къщата ѝ.

За първи път бе съобщено, че бившата половинка на Пит обмисля да осинови дете от "Casa Hogar Sion" още през 2011 г., малко преди втората си сватба с Джъстин Теру. Впоследствие обаче тя отрече твърдението. Въпреки това през последните години все по-усилено се заговори, че желанието на актрисата за наследници нараства. През 2018 г. тя самата подхрани тези слухове, след като в свое интервю каза, че в бъдещето си чува детски смях.

В момента Кортни Кокс, която е сред най-близките приятели на Дженифър, ѝ подготвя бебешко парти изненада, въпреки че не такова е желанието на Анистън, която не иска да се вдига излишен шум около бъдещата ѝ дъщеричка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos