Много мъже си представят прекрасната Дженифър Гарнър като Електра от едноименния филм, в който актрисата е наистина поразителна.

Вижте снимки на Дженифър >>

Но Гарнър може често да бъде забелязана как изпраща децата си на училище само по халат и чехли, как се разхожда с тях по улиците на Лос Анджелис с бебешка количка, в която дъщеря ѝ вози котката им.

Разбира се, можете да видите и Дженифър да разхожда кокошка на каишка.

Снимка: Instagram

И може това да ви се струва вече достатъчно странно, но сега можете да видите и актрисата на трактор.

Да, Дженифър Гарнър се проявява като една много красива фермерка, след като по гащеризон и червени гумени ботуши подкара малък зелен трактор в стопанството си и дори сподели клипче от този момент в своя Инстаграм профил.

Бившата съпруга на Бен Афлек е запалена градинарка. Тя с радост показва как се вади сладкият картоф и колко богата е реколтата ѝ тази година във фермата, която се казва "Once Upon a Farm". Там Дженифър Гарнър има кошери с пчели, овощни дръвчета и кокошки, разбира се. Гарнър просто обича кокошките.

Можете да я видите и как редовно се грижи за слънчогледите пред къщата си.

Трите деца на актрисата - Вайълет, Серафина и Самюъл, също са свикнали да бъдат сред природата и Дженифър се грижи те да се хранят с екологично чиста храна, без ГМО. В своя профил в социалната мрежа Гарнър често споделя здравословни рецепти, с които "глези" децата си.

Getty Images/Guliver Photos

Всички тези  занимания на актрисата не са само хоби. От продукцията във фермата се произвеждат с търговска цел плодови сокове и пюрета.