Мечтите правят живота на човек по-приятно място и му дават стимул да върви напред с всички сили, борейки се за своите цели. Съзнателно или не, всеки има блянове, които, наред с щастливите спомени, са и перфектното бягство от реалността в моменти на нужда. Някои копнеят за стабилно финансово състояние, други - за слава и популярност... Желания различни. Но за какво мечтаят тези, които имат изброеното дотук? Звездите, макар и успели в кариерите си, също имат стремежи.

Вижте снимки >>

Именно на този въпрос отговаря Дженифър Лопес в последния брой на списание "Vanity Fair", чиято корица краси заедно с Рене Зелуегър и Еди Мърфи. И макар че през своята 30-годишна кариера латино дивата е покорила не един връх, тя все още не е изпълнила всички точки от своя план.

Да живееш под светлините на прожекторите, където всички погледи са приковани в теб, е изтощително. Да се обсъжда всяко твое решение - тягостно. Ето защо годеницата на бившия бейзболист Алекс Родригес обмисля да не прекарва целия остатък от дните си в Америка. Тя вижда своето бъдеще, макар и не веднага, отвъд Океана.

"Бих искала да живея извън САЩ, например, в малко италианско градче или на другия край на света - в Бали. Ще се радвам да започна нов, по-простичък живот, в който ще имам възможността да отида до магазина с колело, да си купя хляб, след което да се прибера у дома и да си намажа филия със сладко. Би ми допаднало да стоя на люлеещ се стол пред красива гледка от маслинови дръвчета или дъбове и просто да съм в състояние да ги помириша. Имам такива фантазии", издава тя в разговора.

Но възможността да се сбогува с Холивуд ще трябва да изчака, защото преди това тя мисли да направи още няколко крачки в професионален план, като следващата ще бъде да режисира филм.