Дженифър Лопес може и да е на 50, но за нея възрастта е просто цифра. Нито лицето ѝ, нито тялото ѝ, нито духът ѝ са на 50, това е ясно. Доказва го всеки ден, демонстрирайки повече от перфектна форма, повече от недостижим сексапил. Сега Джей Ло превзе още един връх - тя е на корицата на мъжкото списание GQ и то "само по ретуш".

Вижте кадъра >>

Певицата и актриса споделя в своя Инстаграм профил:

"На корица, обикновено украсявана от мъже, за мен е чест да бъда на броя, посветен на Мъжете на годината за 2019-а."

Снимката на Дженифър Лопес определено е претърпяла обработка и е черно-бяла, но за нея звездата е позирала без грим.

Междувременно Джей Ло зарадва последователите си в социалната мрежа с още една страхотна и мила семейна снимка. Тя честити рождения ден на дъщерята на любимия си Алекс Родригес - Наташа Алекзандър, която стана на 15 години.

Вижте тази публикация в Instagram.

Wishing my favorite teenager a very happy 15th birthday!!! May you forever keep illuminating the people around you with your infectious light. I love you and hope you have the best day. #Tashi

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

 

"Честит рожден ден на любимия ми тийнейджър, написа Дженифър до кадъра с Наташа, дано винаги да озаряваш хората около себе си със своята заразителна светлина. Обичам те и ти пожелавам да имаш най-хубавия ден!"

От снимките на Дженифър и Алекс Родригес в социалната мрежа става ясно, че цялото семейство са се забавлявали на рождения ден на Наташа, а баща ѝ дори е споделил трогателно клипче със снимки на дъщеря си като малко момиче и техни моменти заедно.

Дженифър Лопес и Алекс се сгодиха през март тази година по време на почивка на Бахамите. Бившият бейзболист Алекс Родригес предложи на приятелката си с пръстен на стойност 4,5 милиона долара. Това бележи шестото предложение за брак, пети пръстен и скоро и четвърти брак за Лопес. Но двойката не издава нито кога, нито къде ще се състои сватбата им.

Джей Ло бе женена за Марк Антъни в продължение на 10 години от 2004 до 2014 г. Имат близнаци - Ема и Максимилиан.

Алекс е бил женен веднъж от 2002 до 2008 г. за Синтия Скъртис - майката на двете му дъщери - Наташа и Ела.