Дженифър Лопес навърши 53 години и отпразнува специалния си ден, като се наслади на романтична разходка в Париж с новия си съпруг Бен Афлек.

Младоженците изглеждаха подобаващо влюбени - бяха забелязани да се прегръщат, докато се разхождаха пред Триумфалната арка и в двора на Лувъра в неделя.

Рожденичкатa, която в неделя пусна на пазара и новия си балсам за тяло JLo Body, се появи в зашеметяваща червена рокля, която имаше деколте с дупка точно под гърдите й. Тя допълни визията си с подходяща чанта и високи токчета.

В същото време 49-годишният Афлек беше облечен елегантно и небрежно, носейки тъмен панталон и синя риза с копчета. Според източници Лопес и Афлек са отседнали в хотел "Крилон" на Шанз-Елизе, където се намира емблематичният моден квартал на десния бряг на Сена.

Очевидец разказва пред "Page Six", че двойката се е разходила из градините Тюйлери, отскочила е до ресторант за обяд и е разгледала новия шоурум на Dior, наречен La Galerie Dior.

Една вечер преди това влюбените гълъбчета са се насладили и на романтична вечеря в Града на любовта.

Лопес потвърди, че е омъжила за Афлек чрез "On the JLo" един ден след тайната им сватба.

Двете звезди се запознаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Gigli" от 2003 г., докато Лопес все още беше омъжена за втория си съпруг Крис Джъд. Звездата подава молба за развод с Джъд през юли 2002 г., по същото време, когато тя и Афлек за първи път са забелязани публично. Цялата им история можете да прочетете тук.