През миналата неделя Дженифър Лопес се появи в Ню Йорк, за да подкрепи латиноамериканските собственици на малък бизнес в родния ѝ Бронкс.

Първото място където се отби 52-годишната звезда беше в малка книжарница. Там тя обяви партньорството си с Golden Sachs и американската администрация за подпомагане на малкия бизнес.

Тя има за цел да помогне на 10 000 малки предприятия, ръководени от латиноамерикански предприемачи. В книжарницата певицата пристигна заедно с Дейвид Соломон и Изабела Гузман, които са разговаряли с основателката Ноел Сантос, както и със собствениците на различните магазини, относно това как да разрастнат бизнеса си и как да се справят с него по време на пандемия.

С новата си дейност Лопес иска да привлече колкото се може повече латиноамериканци към програмата "10 000 малки бизнеса", която предлага подкрепа и възможност да помогне на собствениците да развиват своите компании и да създават нови работни места.

Това е първата инициатива за певицата в рамките на предстояща благотворителна кампания, наречена "Limitless Labs".

Снимките и видеоклиповете, публикувани от TMZ показват, че Джей Ло, която се появи изненадващо на наградите на MTV часове по-късно като водеща, беше придружена на събитието от гаджето си Бен Афлек, с когото наскоро подновиха любовния си романс.