Благодарение на еднообразното ежедневие, лишено от каквото и да било вълнение, в последно време все повече хора се чувстват обезсърчени и потиснати. Вярно е, че напоследък за повечето хората става все по-трудно да намерят дори малки и прости причини, заради които да се усмихнат, но очевидно не така стоят нещата за Дженифър Лопес.

Преди ден певицата сподели в своя Инстаграм акаунт галерия, съдържаща 4 изображения, разкривайки на феновете си начина, по който тя самата е успяла да запази оптимистичната си нагласа в това време на несигурност и сериозни изпитания. Тя призова своите 119 млн. почитатели да не падат духом, държейки главата си високо изправена, защото скоро всичко ще отшуми.

Вижте снимки >>

На кадрите тя е заснета по време на скок във въздуха, вероятно на батут в двора на къщата ѝ в Маями, но почти изглежда така, сякаш лети. 50-годишната латино дива, родена в Бронкс, е облечена в нежна бяла рокля с дължина до коляното, чиято горна част е прилепнала по тялото ѝ, докато полата ефирно се разкроява.

"В това време, когато е толкова лесно да се отчаеш, мислейки за всичко, което може да се обърка, наред с онова, които нямаме, и отговорите, с които не разполагаме... Изградих навика да казвам три неща, за които съм благодарна, веднага след като отворя очите си сутрин. А вечер, лежейки в леглото, изброявам на глас три хубави момента, случили се през изминалия ден. Може да бъде всичко... Но се опитвам да ги променям, за да не се повтарят всеки път. Бъдете позитивни и се пазете. Обичам ви и всички ми липсвате! Ще бъдем заедно всички", пише тя към снимките, харесани от 1.5 млн. потребители, на които изглежда наистина щастлива.

Множество нейни почитатели и последователи в мрежата написаха коментари, подкрепяйки думите ѝ.

Кортни Кардашиян призна, че актрисата от "Да свалиш Уолстрийт" я е вдъхновила и ще приеме предизвикателството ѝ.

"Преди правех точно това. Сега ще започна отново", гласи посланието на риалити звездата.

В момента Лопес прекарва дните си заедно с годеника си Алекс Родригес и всички техни деца в дома им в щата Флорида.