След края на наградния сезон и грандиозното шоу, което изнесе съвместно с Шакира през полувремето "Super Bowl", Дженифър Лопес най-накрая успя да открадне време за себе си и да се отдаде на заслужена почивка.

Вижте кадъра >>

Преди броени часове 50-годишната латино дива сподели в официалната си Инстаграм страница свое селфи, на което показа стегнатото си тяло, облечено в изчистен бял бански костюм със силно изрязана кройка.

"Отпочинала и презаредена", гласят думите ѝ към изображението, което към момента е събрало над 7 милиона харесвания.

Кадъра "запали" социалната мрежа, а свидетелство за това са както множеството емотикони във формата на пламъци, които нейните последователи поставиха като коментари към него, така и думите на фотографа Стивън Гомилион:

"Ето така започват пожарите", написа той.

Всъщност, певицата и актриса демонстрира завидната си фигура и по време на изпълнението си на първенството по американски футбол, за което носеше полупрозрачно боди с декоративни сребристи орнаменти.

"Това беше невероятен момент за нас с Шакира. Посланието ни бе към всички жени - да повишат глас, без да се страхуват да отстояват себе си и своите мечти. Именно това искам да предам не само дъщеря си, но и всички малки момичета, които бяха на сцената с нас. Те трябва да се гордеят с това, което са, и да знаят своята стойност", каза Лопес пред E!News на филмовите награди "Independent Spirit Awards".