Смята се, че Джеръми Ренър е в "много по-лошо" състояние от предишните съобщения за здравословния му статус, след като ужасен инцидент със снегорин го накара да се бори за живота си, пише "Daily Mirror".

Звездата на "Marvel" беше смазан от своя снегорин с тегло 6,5 тона на Нова година, като получи гръдна травма и ортопедични наранявания.

Той беше транспортиран с хеликоптер в болница след инцидента и се каза, че е в критично, но стабилно състояние след операцията.

Близки до Джереми сега казват, че увреждането на гърдите му е значително, добавяйки, че му предстои дълъг път към възстановяването.

Един от приятелите му споделя: "Много по-лошо е, отколкото някой може да предположи. Джеръми е много наясно с факта, че едва не умря там". 

"Говори се, че увреждането на гръдния кош на Джеръми е било толкова сериозно, че е трябвало да бъде реконструирано чрез операция", каза друг вътрешен човек пред "RadarOnline".

Възстановяването на 52-годишният актьор вероятно ще бъде около две години, преди да влезе във форма. 

Близките му обаче вярват, че той е боец и е решен да премине през това.

Източникът отбелязва, че семейството на Джеръми е било до него, докато се възстановява в болницата и се е опитвало да го разведрява след инцидента.

Джеръми сподели в своята история в Инстаграм в понеделник, че му липсва "неговото щастливо място", като призова феновете си да се стараят стоят безопасност в тежките метеорологични условия.

Той сподели живописни снимки на заснежени дървета и редица хижи, скрити от изобилие от сняг

Съобщава се още, че Джеръми е загубил сериозно количество кръв при инцидента.