Джеръми Ренър празнува 52-ия си рожден ден, който беше на 7 януари, с топло благодарствено послание към медицинския екип, който го лекува. Актьорът продължава да се възстановява от нараняванията, получени при инцидент със снегорин.

Джереми Ренър сподели актуална информация от интензивното отделение в петък, 6 януари.

"Благодаря ви, славни хора, че започнахте това пътуване", написа Ренър на снимка, на която е в болнично легло, заобиколен от медицински специалисти.

Снимка: Скрийншот CNN/ Instagram

Късната публикация в петък е третата информация, която Ренър споделя, след като беше хоспитализиран. Той претърпя две операции заради гръдна травма, имаше и ортопедични наранявания, след като беше премазан от снегорин на Нова година близо до дома си в Невада. Звездата на "Marvel" чистил снега от алеята си, когато се случил инцидентът, каза неговият пиар преди CNN.

Ренър също сподели кратко видео на негови почитатели, танцуващи на "In Da Club" на 50 Cent, за да му пожелаят честит рожден ден, и той им благодари за "любовта".

Embed from Getty Images

Няколко други актьори също отправиха пожелания за рождения ден на Ренър. "Честит рожден ден на едно от най-коравите момчета, които познавам", написа Крис Еванс в историята си в Инстаграм със снимка на Ренър. 

Шерифът на окръг Уошо Дарин Балаам каза на пресконференция във вторник, че снегоходът на Ренър, задвижвана от двигател машина, използвана за почистване на сняг, е започнал да се търкаля, докато Ренър не е бил на шофьорското място. Той бил ранен, докато се опитвал да влезе обратно в машината, каза Балаам. Част от семейството на Ренър било с него, когато се случило.