След като за 50-годиния юбилей на Джей Ло нейният годеник - Алекс Родригес, ѝ подари червено "Порше", певицата прекъсна концерта си във Флорида, част от турнето ѝ "It"s My Party", за да изкара на сцената голяма торта, обсипана с камъни Сваровски. С нея тя честити рождения ден на бившия бейзболист и дори го накара да се качи на сцената и да застане под светлините на прожекторите.

Вижте подаръка >>

Оттогава изминаха седмици и едва ли след това Родригес е мислил, че половинката му е приготвила още една изненада, с която да го зарадва... Но през цялото това време, като че ли, Лопес е планирала точно това.

Сега, след като приключи с турнето си, тя върна жеста на възлюбения си, като му подари специален модел джип Ford Bronco в син цвят от 1974 г. Той сподели като история в Инстаграм снимка на подаръка си, като ѝ благодари за този невероятен жест. В автомобила има няколко детайла, които допринасят още за сантименталната му стойност - върху облегалките на седалките стои логото на Алекс, а до тях, на подлакътника, се вижда и цифрата 13, която е номерът, с който той игра за нюйоркските янки. А самото лого на отбора е сложено на постелките.

Джипът е закупен от "Vintage Broncos", базиран в Атланта.

"Това е много рядък и специален модел, който Джен избра и персонализира за Алекс. Той е от 1976 г., което означава, че е възстановен, като е обновен с луксозни "добавки", коментира за E!News говорителят на "Vintage Broncos".

Всичко това струва на певицата 200 хил. долара, докато за колата на Лопес бившият спортист е платил 140 хил. долара.

"Ford Bronco от 1966-1977 г. е най-желаната класическа кола на пазара", добавя говорителят на "Vintage Broncos", отбелязвайки и други знаменитости като Лейди Гага, Саймън Коуел, Джей Лено и др. също са горди притежатели на същия джип.

Преди ден Родригес сподели в официалната си Инстаграм страница и видео, на което заедно с бъдещата си съпруга изкарват новата му придобивка на "разходка".

Вижте тази публикация в Instagram.

Top down. Sunny day. Radio on. #summerride

Публикация, споделена от Alex Rodriguez на