Джейми Фокс засегна темата за здравословното си състояние.

След като бе хоспитализиран през април, наскоро актьорът разказа, че най-накрая започва да се чувства отново себе си. "Благодарен съм. Най-накрая започвам да се чувствам като себе си...виждам светлината", написа той в Instagram. Звездата изрази благодарност към тези, които са се свързали с него и сподели, че трябва да благодари на много хора, които са му помогнали да премине през тежкия период. "Вие просто не знаете колко много означаваше това... Ще благодаря на всички лично..."

Дълго след изписването Фокс не бе активен в мрежите. Наскоро наруши мълчанието, като се обърна към милионите си последователи така: "Чувствам се благословен."

След това последва и публикация за състоянието му, в която разказа защо не е информирал феновете си за усложнението. "Изпитах нещо, което си мислех, че никога няма да изпитам. Знам, че много хора чакаха и искаха да чуят новини. Ако трябва да съм честен...просто не исках да ме виждате в този вид."

Въпреки че не предостави повече подробности, той разсея слуховете, че е ослепял и парализиран, и потвърди, че отново може да работи. Премиерата на следващия му проект - "The Burial", ще се състои на Международния филмов фестивал в Торонто през септември, информира "People".

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)