Джейми Фокс изрази дълбока благодарност към сестра си Дейдра Диксън.

55-годишният актьор публикува мил текст в Инстаграм в чест на рождения й ден. "Честит рожден ден на моята красива сестра. Ти си вълшебна, ти си красива, ти си смела. Без теб нямаше да съм тук...", гласеше част от текстът, който продължава така: "Обичам те завинаги и честит рожден ден, сестричке". Tова е първата публикация на Фокс от 22-и юли насам, припомня "People".

"За да бъда честен с вас, сестра ми Дейдра Диксън и дъщеря ми Корин Мари, ми спасиха живота", използва момента Фокс, за да разкаже повече около здравословното си състояние. 

В качен видеоклип актьорът отвори темата за инцидента от 11-и април и защо не е споделял нищо. "Преминах през неща, през които никога не бях мислил, че ще премина. Знам, че много от вас чакаха отговор, но честно казано...не исках да виждате тази част от мен тогава...този човек, в който се бях превърнал не го харесвах".

Снимки на Джейми Фокс >>>

Фокс засегна и "жълтите" новини, които го изкараха парализиран: "Понякога, когато мълчите, нещата излизат извън контрол. Хората говореха, че съм "парализиран", "сляп", а това не е вярно. Преминах пред ада и обратно. Пътят ми към пълно възстановяване имаше дупки, но се завръщам", категоричен е Джейми.