Джейми Фокс продължава да показва, че се възстановява - този път излизe от своя SUV, за да върне изгубената чанта на жена, пише "People".

В понеделник следобед Тери "Куени" Глен, на 54 години, и двете й сестри се возели на триколка, тип рикша, в Чикаго, по "Мичиган Авеню", когато изведнъж забелязали черен SUV да се движи зад тях и да натиска клаксона.

Когато автомобилът спрял до тях, задната врата се отворила и излязъл актьорът, държейки чантата, която паднала от тяхното возила на един ъгъл, разказва Глен. 

"Исках да попитам Джейми къде е намерил чантата", казва Глен през смях. — Дори не знаех, че е изпаднала".

Глен, която работи в сферата на здравеопазването в Кълъмбъс, Охайо, и сестра й бяха в града, за да придружат третата си сестра, Трейси, на няколко прегледа при лекар в предградието на Чикаго за лечение на нейния рак на гърдата, обяснява тя.

Снимка: Getty Images

След това триото се отправило към Чикаго, за да разгледа забележителностите и да се опитат да разведрят обстановката.

Докато били в триколката, те чули джипа да свири зад тях и след това се приближил.

"Вратата се отваря и видяхме някой да държи чантата, докато излиза", казва Глен. 

Фокс се усмихнал и подал на Глен чантата, в която имало iPad, около 20 долара и нейните ключове, казва тя.

"Казах: "Джейми! Джейми! Чувстваш ли се добре?" и той отвърна: "Добре съм".

Докато се връщал в SUV-а, Глен му благодарила и той казал: "Няма за какво, скъпа", спомня си тя.

Глен казва, че изглежда Фокс е искал да бъде този, който да върне чантата, отбелязвайки, че имало шофьор на предната седалка и жена, седнала до него отзад. "Той искаше да го направи сам", казва тя.

Кратката среща е последната от поредицата скорошни излизания. Фокс е забелязан в района на Чикаго да играе пикълбол, на голф излет в Topgolf Chicago - Naperville и да пътува с лодка по река Чикаго.

Актьорът получи медицинско усложнение на 11 април по време на снимките на филма на Netflix "Отново в действие" в Атланта. Дъщеря му Корин сподели по това време, че благодарение на бързите действия и страхотните грижи Фокс се възстановява.

Месец по-късно Корин даде актуализация, като каза, че Фокс е излязъл от болницата.