София Вергара определено е жена, която много обича съпруга си, а явно и домашния им любимец - куче от породата чихуахуа на име Бъбълс. И докато много мъже по света биха дали мило и драго да посрещнат 44 години с фигурка на София Вергара на върха или ако самата актриса би излязла от тортата за празника им, то Джо Манганиело посрещна рождения си ден със София Вергара до себе си и фигурка на любимото си куче върху тортата.

Вижте снимки >>

От кадрите, публикувани от красивата актриса по повод празника на съпруга ѝ, става ясно, че те са си направили едно не много скромно, но много стилно издържано парти с виетнамска вечеря, на което Джо и любимото му куче Бъбълс са облечени в дрехи с еднакъв десен, а София Вергара носи красива рокля в бяло и синьо, каквито са цветовете на тортата и на съдовете върху масата на звездното семейство.

София и Джо са женени от 2015 г. Двамата са много привързани към малката Бъбълс, която има тежка съдба преди да я осиновят от приют за животни. Вергара и Манганиело нямат общи деца. Актрисата има голям син, когото ражда много млада, на 19-годишна възраст. Маноло Гонзалес е вече на 29 години и той е плод на любовта между Вергара и нейната бивша половинка Джо Гонзалес. После актрисата и модел води изтощителни съдебни битки, продължили 5 години, с бившия си годеник Ник Льоб за техните два замразени ембриона.

След брака си с Джо Манганиело София изглежда по-щастлива от всякога. И макар че нямат деца, те сякаш са решили да дадат цялата си любов на малката Бъбълс, която е неразделна част от живота на звездната двойка.