За първи път у нас ще чуем и видим на живо Супергрупата Hollywood Vampires. Датата е 11 септември 2020 година, в зала Арена "Армеец".

Hollywood Vampires е американска рок супергрупа, създадена през 2015 г. от Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, за да почете музиката на рок звездите, починали от "излишък" през 70-те години. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires, клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса, като Джон Ленън и Ринго Стар от "The Beatles", Кийт Муун от "The Who", Мики Доленц от "The Monkees" и други.

Суперпродукцията е част от Европейското турне на бандата, което стартира това лято в Германия и ще продължи в Полша, Австрия, Швейцария, Франция, Великобритания, Люксембург, Италия, България, Турция...

Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий.

Снимка: Joker Media

Първият от тях е едноименният албум "Hollywood Vampires" издаден през 2015 г., който има и Delux версия, а вторият носи името "Rise", издаден през 2019 г. и подкрепен от 3 сингъла: "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who"s Laughing Now".

Вече вадим черните тениски, защото ни очаква як Rock"n"Roll на 11 септември, Арена "Армеец" София.

Снимка: Joker Media