17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Джони леко е по олекнал от към кинти с тия млади златотърсачки и гледа да направи малко кинта за новата му играчка. Айде народе развържете кесиите че другата златотърсачка тропа на вратата .

Няма да е зле Джони да се запознае с някой фитнес. Ръчичките му не подхождат на ролята, която играе с тия парцалки и висулки по себе си.

Джони изглежда като младата к*ка на бандата, леко е променил наклона на резбата хаххахха

Защо тогава го няма това събитие нито в тяхната програма за турне, нито в тази на зала Армеец?

Да бе? Истина ли казваш Dir-e?

Ами в София, къде другаде, то вече извън София нищо не остана … Ако беше в нормална и развита държава, гарантирано нямаше да бъде избрана административната столица за подобно събитие, но в България, Гърция, Румъния и още няколко от нашата черга, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всичко е само в столицата ….

При вас, у Сусурлево в кръчмата ? И колко чалгара ще дойдат да гледат ?

Ами ти ще отидеш "у Сусурлево" да го гледаш и ще научиш къде се намира Сусурлево … Да не мислиш че тези концерти се правят само за "софиАнци" защото те са привилегировани ...

има хора които от всичко са недоволни! И непрекъснато пишат, основно глупости - големи концерти има в Бургас, Пловдив, Благоевград, преди в Каварна и т.н.

Говориш глупости, щото скоро не си излизал извън София …. Да те попитам: Би ли живял някъде извън София ….. Убеден съм, че ще отговориш НЕ …. И точно тук е проблемът … Никой вече не желае да живее извън София !