Разказът на Елън Баркин за "контролиращото" и "ревнивото" поведение на Джони Деп по време на връзката им, беше включен в показанията в четвъртък в продължаващия процес за клевета между актьора и бившата му съпруга Амбър Хърд.

68-годишната Баркин, една от най-съблазнителните актриси на Холивуд, се появи в предварително записано показание от 2019 г., в което твърди, че Джони Деп веднъж хвърлил бутилка вино през хотелската стая в нейната посока по време разправия на компанията, събрала се там.

Embed from Getty Images

Елън, която е с 9 години по-голяма от Деп каза, че актьорът е бил пиян през по-голяма част от времето на кратката им връзка през 1993-94 година. Те си партнират в "Страх и омраза в Лас Вегас" от 1998 г.

Embed from Getty Images

"Той винаги пиеше и пушеше джойнт", каза тя, като уточни, че Деп, който сега е на 58, също често бил и под влиянието на халюциногени, и на кокаин поне "десетки пъти" по време на романса им.

По отношение на случката с хвърлянето на бутилката, тя каза, че не знае защо го е направил и че не ударил никого.

Звездата от "Карибски пирати" по-рано нарече твърдението "невярно", предаде Ройтерс, твърдейки, че Баркин изпитва злоба срещу него и добави: "Нямам проблем с гнева".

Embed from Getty Images

За "контролиращото" и "взискателното" поведение на актьора Баркин каза, че Деп е "просто ревнив мъж", като й казвал неща от сорта: "Къде отиваш, с кого отиваш, какво направи снощи?".

"Имах една драскотина по гърба, която веднъж го ядоса много, защото той подозираше, че съм правила секс с друг човек", добави тя в показанията.

Embed from Getty Images

В сряда по-малката сестра на Амбър, Уитни Хенрикес заяви, че Деп веднъж я е ударил и след това "многократно" е удрял Хърд, която я защитила при инцидента.

34-годишната Хенрикес свидетелства как Хърд е била контролирана и малтретирана от бившия си съпруг по време на връзката им. Тя живеела по едно време в дома им и казва, че понякога заедно употребявали наркотици. "Всички се влюбихме в него. В началото", добави тя.

Embed from Getty Images