17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, то било преди 30 години това. Хвърлил бил бутилка, но като я попитаха дали е хвърлил бутилката по нея, тя отговори НЕ. Напълно безполезна свидетелка е Бъркин. Начесала си е крастата за 5 минутки слава.

ееееее, всички си падате по лоши момчета, докато не ви зарежат. Джонито не е светец, но е имал връзка с много финни жени, като Униона Райдър, Кейт Мос, Ванеса Паради......и никоя не свидетелства за бой. Явно Джонито само по кучки мята бутилки. Жалко, че не ги цели.

Тая като я гледам, бутилка вино няма да помогне - трябва светена вода, чесън, тамян, кръст...

Всичкото холивудско пача-бабушкер се събрало да кешира от Джонито. Боклуци-парцали. Изтрий си веднъж чепа в тия пачи докато стават, хвърляй и бегай

Абе този Джони май не го слуша главата.

Аз познавам поне 10 човека, включително и мен, които са хвърляли по половинките си какво ли не! На един господин от село не му харесало яденето и метнал по госпожата чинията. Една девойка метна буркан Лютеница . Майка ми метнала камък по брат си, като били тинейджъри... И още мога да кажа, ама ми писна.. Последно, да заключа че Америка наистина е страната на неограничените възможности... за завеждане на дела, с абсурдни аргументи!

Да! Пък ние сме правили къщата таверна. Голям прас.

За Бога, спрете вече с тоя Джони Деп! Нито е българин, нито ни интересува! Да е мислил навреме с правилната глава!!!

Ти пък що си мислиш че някой го интересува мнението ти и истеричните националистически изблици?

Е като те не интересува, чий чеп дириш тука?

Искате да кажете, че това, облеченото със спукан балон за хелий е "една от най-съблазнителните холивудски актриси" и на 38 е изглеждала на 50? И, че Джонката бил пиян през по-голямата част от връзката им? Ама моля ви се. Тази бабишкера държи да намаже и тя и от снимките съвсем ясно личи, че Джонката е по-адекватния от двамата, да не кажа трезрения. :)

Da sucha tezi gotini boski.

Верно ли тая Ембър Хърд се е изходилна на леглото на Джонката ?

Ами как да не се съмнява Джони Деп в Елън Баркин? Та тя е преспала с половин Холивуд. Само и погледнете с кои е имала връзка. Май няма с някой известен, с който не е спала.

Не е спала ! Ебола се е ! И не за хубавите си очи.Просто професия

На такива хора само Бог може да помогне .

Бутилка вино ? Каква марка вино ? Има доста скъпи бутилки ?

В тубата един психолог точно ги определи дисфункциноална връзка-и двамата са упражнявали контрол един над друг-Джони чрез силата на славата и парите срещу постановките и манипулациите от нейна страна. Могли са да се разделят цивилизовано, но Амбър е избрала да му се изходи не само в леглото но и на главата.

Добре аргументиран коментар. Според мен Амбър е по-виновна сега, защото подозирам че тя иска (или е искала) той да й дава още пари, та да си мълчи. А Джони явно не иска да снася повече. Мойта гледна точка е на мъж. Може жените да виждат положението другояче. Отделно, струва ми се че на много от обвиненията Амбър и нейните приятелки не предлагат доказателства. Това може да доведе до дела за клевета или уронване на престижа от Джони.

И аз изгледах доста видеа и коментари за сегашнот дело. И е ясно, че Джони е ревнувал и затова може би е упражнявал някакъв вербален тормоз на Амбър, но според мен не я е тормозил физически. И е искал да приключат всичко тихо и под радара, но тази е искала да и плаща колата (рейндж ровър) и да продължи да живее в петхауз апартаментите му без да плаща наем или сметки, а той да им плаща ипотеката... С две думи е използвачка и сигурно го е заплашвала за да плаща ама му е писнало. КОя жертва на насилие иска да продължи да живее в къащта на насилника си?? Лъже, че я е удрял - няма нито едно солидно доказателсвто... Ударил я многократо в главата при един от скандалите, а не е потърсила медицинска помощ и показава само някакви снимки със зачервени бузи :))

Ужас, как може такова нещо?! Ума ми не го побира. П.С. Боли ма меча. Всичкия!!

Имам чувството всички в този процес са психопати и наркомани. Джони хвърлил бутилка вино от балкона. Тази мисли че е било по нея, но не е сигурна, защото бутилката не я е уцелила. И разни такива история. Без доказателства. То и аз така мога да кажа че Джони е хвърлил бутилка по мен. Като я гледан на снимките, не ми вдъхва вяра.