Джони Деп използва последния си албум, за да се изкаже за спечелването на спорния процес за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, според доклад.

"Мисля, че казахте достатъчно за една нощ", пее той в записа, който направи с легендарния британски китарист Джеф Бек, който ще бъде издаден в петък, съобщава лондонският Sunday Times.

Деп е написал две песни в албума, озаглавен "18". Мелодиите изглежда разкриват как той може би се е чувствал по време на изтощителния, няколкоседмичен съдебен процес, който разкри пред света проблемния семеен живот на двойката.

59-годишният актьор се присъедини към 76-годишния Бек по време на поредица от турнета в Обединеното кралство през юни. 

След двете песни на Деп останалите парчета от албума са кавъри, включително "Caroline, No" на Брайън Уилсън от Beach Boys и "Venus and Furs" на Лу Рийд от Velvet Underground, според The Times.

Извън плодотворната си актьорска кариера Деп има дълга музикална история. Наскоро той обяви, че лятото ще тръгне на турне със своята рок супергрупа, която се състои от Деп, Джо Пери, Алис Купър и Томи Хенриксен.

Embed from Getty Images

Миналия месец Деп постигна победа в делото си срещу 36-годишната Хърд, която той съди за клевета.

След съдебен процес, излъчен по националната телевизия, седемчленното жури присъди на Деп 10 млн. долара обезщетение и 5 млн. долара наказателни щети - въпреки че законът на Вирджиния ограничава наказателните щети до 350 000 долара.