Джош Хартнет и дългогодишната му приятелка Тамсин Еджъртън са се оженили на тайна церемония. Предполага се, че 43-годишният актьор и 33-годишната му партньорка от 10 години са си дали клетва един на друг в нощта на Гай Фокс в кметството на Мерилебон, което е с капацитет само 12 души.

Приятел на двойката заяви пред The Sun:

"Те се обичат както винаги и искаха да го направят официално в скромна обстановка, в компанията на близките си роднини и приятели".

Миналата година звездата разказа за живота с Тамсин и децата им, като същевременно потвърди появата на третото им дете. Двамата защитават яростно личния си живот и не разкриват публично имената на децата си. В разговор за семейния си живот Джош сподели в четвъртък пред "MR PORTER", че приоритет за него са близките му и избира тях пред актьорската си кариера.

Размишлявайки върху бащинството, Джош споделя пред изданието: "Най-много се гордея с това, че съм баща на три деца, че имам добри отношения с партньорката си и страхотен семеен живот, че все още мога да работя добре и че с напредването на възрастта героите ми стават все по-интересни.

Джош и Тамсин посрещнаха първото си дете през 2015 г., а второто си дете през 2017 г. Актьорът обясни:

"Опитваме се да ги занимаваме, както можем, но това е много работа и отнема и на двамата цял ден, а в края му единственото, което искаме, е да посегнем към бутилка вино и да заспим."

Джош продължи да разказва за желанието си да не се впуска в лъскавия холивудски начин на живот, тъй като скромната звезда смята, че е по-важно да "има живот", отколкото да преследва славата. Той каза:

"Много хора се хващат в този капан, но аз много държа на приятелите, които познавам от дълго време, и на семейството си. Исках да съм сигурен, че няма да загубя тези отношения. Тези хора ме правят такъв, какъвто съм. Поставих тези неща за преден план пред преследването на холивудската мечта."

Embed from Getty Images

Смята се, че Джош и Тамсин са се запознали на снимачната площадка на филма "Любовници" през 2010 г., но са станали двойка едва през 2012 г.