Няма шанс да се разминете с Джули Лепоева без да се обърнете след нея. Тя е красива, усмихната, стилна и цветна. Момиче, с което всеки би прекарал поне малко време, за да добие денят му доза слънце. Джули е разкошна майка, маркетинг специалист и любовна половинка на едно много култово дуо. А от съвсем скоро - и лице на семейното предаване "Ла фамилия" по WNESSTV. Гмурнете се в позитивната компания на Джули Лепоева в следващите редове и разберете кои са боичките, които правят живота ѝ толкова цветен.

Толкова ли е шарен животът на модерно градско момиче, колкото си цветна самата ти? Разкажи ни малко повече за ежедневието си.

Шарен, да, можем да го наречем такъв. Ежедневието ми е динамично и винаги започвам рано.

Всеки ден ставам между 5:30 ч. и 6:30 ч. Откакто започнаха снимките на "Ла фамилия", които са уикендите, нямам почивни дни. Обичам да ставам рано. Сутрин градът спи и някакси времето е спряло. Няма напрежение, няма динамика, има само заряд за ново начало. Перфектното време да събера мислите си, планирам деня, приоритизирам задачите. След като към 8 оставим дъщеря ни на училище, допивам кафето си вкъщи, отмятам мейли, разчертавам графика за деня и се отправям към офиса. От близо 10 години отговарям за цялостния маркетинг и реклама на няколко международни бранда за бижута. Прекарвам няколко часа в офиса - преговори, кореспонденция, креатив, срещи. Вечерите винаги са за семейство и приятели. Обичам да посрещам гости, обичам да излизаме, да пътуваме. Определено съм човек, който се "храни" от емоции и се старая да си ги набавям. След една такава емоция се роди и собственият ми бизнес, за когото също крада време - онлайн бутик за детски дрехи. Обичам да ми е динамично, разнообразно, да съм обградена от хора. Това ме вдъхновява.

Вижте снимки на Джули >>

Имаш малка дъщеричка - Франки, също толкова цветна и усмихната като теб. Какво дете е тя и каква майка си ти?

Тя е приказно дете - добра, умна, диалогична, дисциплинирана, в същото време проявява своите типични за нея "дяволчета", точно когато трябва - да ми напомни, че е просто дете. Тя е Всичко.

Каква майка съм аз - нямам представа. Старая се да бъда най-добрата за Нея. Може би трябва да я попитаме.

Джули със съпруга си DJ Мартен и дъщеричката им Франки

Снимка: Instagram

Разкажи ни за новия ти проект - "Ла Фамилия" по WNESSTV. Защо реши да се впуснеш в това приключение?

"Ла фамилия" е мястото, в което всеки ще открие нещо за себе си. Води се семеен формат, но темите, които засягаме в различните епизоди, наистина са близки до всеки от нас - без значение семеен или не. Фамилията е приятел, който може да обсъди с теб всичко, носи отговори на много въпроси, познава всички, познава най-добрите специалисти в различни сфери. За Фамилията няма теми табу и Фамилията не страда от предразсъдъци. Фамилията е за всеки, който търси своята по-добра версия. Фамилията е като щастливото детство - шарена, освободена и позитивна.

Аз съм градско момиче, чието дете "вътре" все още е живо, затова и не ми беше трудно да приема това предложение. Едно ново приключение на хоризонта!

Кои са предизвикателствата на снимачния процес?

Сценарият (смее се)... Обичам леките, непринудени и естествени разговори и понякога си забравям въпросите, признавам си. Но имам страхотен екип, който ми помага. Истината е, че обичам динамиката на снимачния процес, забавляваме се.

Снимка: Instagram

Какви хора срещаш в предаването? Има ли някой, който истински те впечатли?

Изключително мотивиращи личности. От всеки един от тях може да се научи много. Може би заради това не мога да посоча само един...всяка среща ме обогатява, кара ме да искам да приложа наученото от разговора веднагически. С някои медитираме и се учим как да съхраним съзнанието си в забързаното ежедневие, с други говорим за книги, опера и култура. С трети обсъждаме родителството във всичките му аспекти - дори тези, в които ни се е искало да крещим във възглавница.

С какво се занимаваш извън снимките и как успяваш да съвместиш всичките си проекти, наред с грижите за семейството и свободното време за теб?

Когато не работя, прекарвам всяка възможна минута с мъжа ми и дъщеря ми. Успявам с всичко, именно благодарение на него. При нас няма "мое и твое задължение", всеки прави всичко каквото може, в моментите когато има възможност. И двамата работим много. Често дъщеря ни е с единия на работната му площадка - офис, събитие, снимки. Динамично е постоянно. Интересното е, че локдауна през март 2020 ни се отрази прекрасно. Прекарахме времето пълноценно, заедно и разбрахме, че не можем един без друг.

Снимка: Instagram

Твоят съпруг е DJ Мартен Роберто. Неговата професия е посветена на нощния живот. А ти включваш ли се все още в партитата?

Винаги, когато мога. Все пак и майките сме хора... (смее се). Музиката и танците са единият от начините, с които разпускам. Обичам да се прибирам изморена от танци. Не ми се случва толкова често, колкото ми се иска, но важното е, че се случва.

Кога можем да те гледаме и какво да очакваме напред в предаването?

Примиерата на всеки нов епизод е в събота от 9:00 ч. по WNESSTV. Съвсем скоро епизодите ще могат да се открият и онлайн, а дотогава може да гледате и повторенията - както по телевизията, така и лайв в сайта на WNESSTV - неделя от 17:30, понеделник и четвъртък от 14:30, 20:00 и 0:00ч.