Джулиана Гани и нейният любим - фитнес инструкторът Илиян Найденов, се появиха в супер забавно видео, в което говорят за това колко се вълнуват, че скоро им предстои да станат родители.

Вижте снимки >>

"Затова аз започнах да се обличам много по-елегантно", шегува се Илиян.

"А аз спрях да бъда толкова провокативна", казва Джулиана, докато палаво прокарва ръце по тялото си.

Във Facebook риалити звездата публикува и доста обширен статус:

"За последната половин година много пъти исках да изкрещя от щастие, но се сдържах, защото имах нужда от спокойствие!

Толкова пъти исках просто да кажа на висок глас "Аз съм една бъдеща мама"!

Ето, че времето дойде и се чувствам толкова щастлива, че буквално се държа като дете!

Благодаря ви, мили мои, за любовта, щастието и подкрепата! Извинявам се, че не мога да отговоря на всички ви, но затова реших да направим едно дълго видео, в което ще научите всичко за последните 6-7 месеца! Обещавам да не изпуснете нищичко."

Новината, че е бременна и дори вече влиза в седмия месец от бременността, самата Джулиана оповести след като свали маската на Коконата при участието си в шоуто "Маскираният певец".

Признанието ѝ бе изненада за всички, но, както казват Джулиана и Илиян: "ние сме истински спецове и успяхме да направим така, че никой да не заподозре".

Видеото завършва с признанието на Найденов към Гани, че много я обича, като целува и потъва в прегръдките на своята любима.

Все пак двамата все още пазят тайна около пола на бебето. Не е ясно дали ще си имат "един малък сладък шампион или една сладка кокона".

Двойката се запозна през 2018, а в края на януари се сгодиха във Виена. Тогава Джулиана публикува клипче, в което Найденов ѝ предлага брак.