Джулиана Гани и приятелят ѝ - Илиян Найденов, пуснаха в своя Youtube канал - Djuliana & Naydenov, първия влог, посветен на бременността на плеймейтката и на факта, че успяха да опазят тайната за нея почти седем месеца.

Преди седмици Джулиана разкри в шоуто "Маскираният певец", че с Илиян очакват раждането на първото си дете. Щастливото събитие трябва да се случи през декември.

Вижте снимки на двойката >>

"В това видео решихме да ви разкажем какво се случи през последните 6-7 месеца, когато бременността на Джулка беше строго пазена тайна. Тъй като много от вас ни обсипаха с пожелания и любопитни въпроси, решихме да съберем заснетите от нас видеа през този период и да ви ги споделим тук. Надяваме се, че сме ви докоснали до това, което не ви споделяхме през този период", пишат бъдещите родители.

Във видеото Джулиана споделя, че не е спирала да тренира от момента, в който е разбрала, че е бременна, храни се здравословно, наблягайки на плодовете и зеленчуците, движи се много, тренира всеки ден във фитнеса, прави дълги разходки и до седмия месец е качила само три килограма. Илиян пък не спира да дава професионални съвети за тренировките на жените по време на бременност, които включват спиране на упражненията за коремната мускулатура и включване на упражнения за гръбнака, който трябва да бъде здрав, за да носи тежестта на растящото коремче.

Гани и Илиян са изрязали обаче онази част от клипчето, в което плеймейтката показва коремчето, като казват, че ще го покажат в следващо видео, за да онагледят по-добре е растял коремът по време на бременността ѝ.

В края само загатват, че двамата правят песен и видеоклип, които най-вероятно ще бъдат посветени на малкия им наследник.

Бъдещите родители не разкриват пола на бебето, което очакват, но коментаторите в социалните мрежи не спират да пишат под снимката, която сияещата Джулиана пусна днес във Facebook, сигурни, че тя очаква момче.