Джулиана Гани поискала развод, защото хванала мъжа си, фитнес инструктора Илиян Найденов в изневяра, разказа самата тя в предаването на bTV "Преди обед".

"Беше около един часа през нощта. Едно момиче ми написа в Инстаграм, че е много важно и трябва да се чуем, че е нещо свързано с Илиян. Естествено на мен първата ми мисъл не беше, че има друга жена, а по-скоро, че на Илиян му е лошо или нещо се е случило",

сподели тя и допълни:

"Използвал е момента, в който мен ме няма, за да мърсува в нашата къща, нашата спалня. Канил я е да правят секс, буквално вечерта преди да се върна от чужбина".

Сега той се опитвал да подкупи с подаръци "Мис Силикон 2013" и един вид да я умилостиви. Тя счита това за предателство:

"Най-малкото ако вече си спрял да обичаш една жена, то факта, че имаш дете от нея значи, че трябва да имаш уважение към нея. Мисля, че веднъж щом го е направил, той не би се променил, пак ще го направи. Не мога да живея с тази мисъл, че той във всеки един момент няма да постъпи по този начин отново"

Двамата имат син Давид. През лятото на 2018 г. Джулиана финализира развода си с друг фитнес инструктор - Симеон Ташев. В момента Джулиана е в Кан и първото нещо, което ще направи като се прибере, е да подаде документи за развод.