Джулия Фокс призна, че по време на връзката си с Кание Уест не са били интимни, пишат световните медии.

Актрисата подготвя да пусне на пазара своята автобиографична книга, озаглавена "Down the Drain", а "New York Times" съобщава, че там описва подробности за "автомобилната катастрофа, пристрастяването, злоупотребите и секса".

В този ред изданието информира, че вътре читателите могат да очакват и истории от връзката й с Йе. В статията на "New York Times" се отбелязва, че Фокс е променила имената на много хора в книгата си и нарича Уест "художник", единствените непроменени имена са на починали личности, защото според Джулия: "Те не могат да ме съдят". Освен това стана ясно, че по време на кратката си връзка с Уест не са били интимни.

Снимка: Getty Images

В по-ранно интервю пред водещия Анди Коен през 2022 г. самата тя каза: "Бяхме заедно буквално за минута. Не мисля, че той дори знае пълното ми име."

Двамата с Кание, който се изявява и като дизайнер, бяха двойка за кратко през 2022 г. Тогава той и Ким Кардашиян бяха в средата на развода си, докато той се срещаше с Фокс. В началото на връзката им Джулия сподели пред сп. "Interview", че Кание е бил истински джентълмен - изненади, подаръци, почивки. "Това беше сбъдната мечта. Чувствах се като истинска Пепеляшка."

Снимка: Getty Images

Сега, след като Джулия Фокс разкри липсата на сексуални отношения с бившия си приятел Кание Уест, Сали Бейкър - експерт по връзките, се спира на потенциалната реалност на това, което се случва зад кулисите. Старши терапевтът коментира пред "The Mirror", че според нея сегашните публични личности преувеличават с проявите си на любов. Според нея Уест в момента "компенсира" с новата си любима Бианка, защитавайки репутацията си на "мъжкар""Преувеличените публични прояви на привързаност могат да внушават увереност, мъжественост и популярност и да се използват за прикриване на проблеми във връзката или лична несигурност - грандиозните прояви на интимност могат да бъдат начин за свръхкомпенсиране на проблеми, които се зараждат в началото."

Що се отнася до книгата на Фокс - тя излиза на 10 октомври, а за нея актрисата казва: "Ако някой все пак се разстрои бързо ще му напомня, че съм могла и по-големи щети да му нанеса".