Докато родни и чуждоземни артисти се дивяха на опакованата Труимфална арка и си пускаха на всеки кръгъл час в социалните мрежи снимки от там, Джулия Робъртс пръскаше блясък и сексапил, облечна в полупрозрачна рокля, от водно такси в Сена. На 53 години актрисата показа, че все още има безупречни крака, същата непринудена усмивка и излъчване.

Хубавата жена снимаше поредната реклама за "Lancome", чието лице е от години, на яхта, заобиколена от голям екип от гримьори, стилисти, асистенти, фотографи и видеооператори. В един момент някой от тях пръсна с вентилатор цветни листенца навсякъде около холивудската знаменитост, с което привлякоха вниманието на плаващите по Сена. Тя снима кадри и с тъмна рокля, която разкрива стройните ѝ крака.

Преди време Робъртс рекламира парфюма "Животът е хубав", а сегашната кампания се нарича "Au naturale".

Почитателите ѝ нямат търпение да я видят в основното ѝ амплоа - пред камерата. Тя участва в сериала "Gaslit" с Шон Пен, който трябва да излезе тази година. Те са в ролите на Марта и Джон Мичъл. Тв поредицата е описана като "модерен поглед върху политическия скандал на Уотъргейт през 70 -те години, съсредоточен върху неразказани истории и забравени герои от онова време", пише в imdb.