Докато Бритни Спиърс се разделя със съпруга си само след година от деня, в който двамата минаха под венчилото, то Бела Торн отпразнува точно толкова време, откакто с нейния се врекоха във вечна вярност един на друг.

Актрисата сподели очарователни снимки и клипове на "стори" в Instagram на големия ден. За мъжът до нея се знае, че е предприемач. Двамата се срещнали за първи път през 2022 г. на рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.

След девет месеца Марк повдига големия въпрос малко преди Деня на майката в дома на актрисата в Калифорния. "Беше любов от пръв поглед", така го описа Бела за "Vogue". След заветното "Да", тя показа и диамантения пръстен - от над 10 карата.

По време на интервюто с модната библия звездата също така намекна, че се надява на сватба в провинцията в Обединеното кралство, а по отношение на роклята заяви, че би искала "ретро Dior".

Въпреки това: "Всяка булка не се нуждае от една рокля, а от четири!", шеговито каза пред изданието. 

Преди Марк Бела излизаше с италианския певец Бенджамин Масколо. Двамата бяха сгодени в продължение на година, но след това прекратиха отношения.

Иначе в професионален план Торн бе домакин на 69-ия годишен филмов фестивал в Таормина в Италия.