Колко сложно е да получиш роля в Холивуд? Зависи. Колко лесно е да те отрежат? Изключително. За това би потвърдила и актрисата Ел Фанинг, която наскоро проговори за моментите, в които не е получавала роли.

Размишлявайки върху кариерата си пред "E!News" актрисата от "Великолепните" сподели как е "изпуснала" роля за "комедия за баща и дъщеря". "Агентите ми не ми казваха такива неща, когато бях малка", сподели тя, визирайки несъстоялото й се участие и негативните последвали коментари.

"Бях много защитена", признава тя. "Имам невероятен мениджър и агент, които са с мен от 8 или 9-годишна възраст", допълва.

"Те филтрират информацията, която достига до тях, но когато бях на 16 години, един човек ме спря и ми каза, че не получавам роли, защото съм на 16 и съм некадърна", посочва. "Никога не съм разказвала тази история, но се пробвах за един филм и не ми се получи", споделя 25-годишната звезда от "The Great" пред "The Hollywood Reporter".

Колкото за човекът, който все пак е успял да я засегне, тя заявява: "Това е толкова отвратително. Сега мога само да му се смея".

Въпреки че винаги е била "изключително уверена" в себе си, Фанинг признава, че динамиката около нейното възпитание далеч не е била обичайна: "Израстваш пред очите на обществеността и това е странно", казва тя.

Въпреки това актрисата е здраво стъпила на земята и знае коя е.

"Винаги съм вярвала в себе си."

Снимка: Getty Images/Guliver Photos