Най-големият син на ливанския дизайнер Ели Сааб се ожени за любимата си Кристина. Булката облече няколко помпозни рокли на прочутия си и талантлив свекър.

Вижте снимки >>

На 19 юли манекени, знаменитости и икони в модния свят се стекоха в Бейрут, за да участват в тридневната сватба на Ели Сааб-младши и Кристина Мурад. В Инстаграм профилите на звездите заваляха впечатленията им от пищната сватба на двойката.

Най-големият син на модния дизайнер и неговата любима поканили около 1000 гости, за да отпразнуват любовта си, след като се сгодиха преди малко повече от година. Очаквано Кристина, която всички наричат Кика, отиде до олтара с рокля, дело на свекъра ѝ. Ели Сааб е известен със своите неподправени дизайни, а произведенията му са особено ценени за появи на червения килим.

За църковния брак Кристина носеше рокля, с която впечатли гостите. Тя бе без ръкави, с висока полуяка и обемна пола, а шлейфът, с дължина 4,5 метра, украшението за глава и полата бяха обсипани с над 100 000 пайети и специални копринени нишки.

В изработването на тоалета са взели участие трима моделиери, шестима шивачи и десет работници от ателиетата, наречени petites mains (малки ръце-б.р.), които са прекарали 80 часа в проектирането на бродерията, която после е отнела 450 часа на 12 бродировачи, за да бъде довършена.

За вечерния прием булката носеше друга рокля на Сааб, която се състоеше от сърцевиден корсаж, пола от тюл с 3,5-метров шлейф и 150 000 камъка Swarovski, а тоалетът бе не по-малко впечатляващ от първия.

И тъй като двете рокли не бяха предназначени за дансинга, булката се появи с бял седемсетарски костюм, комбиниран със златиста лента за глава, колан и наметало с блестящи апликации.

На третия ден от сватбата щастливата двойка се появи с нова визия. Кристина носеше пастелна асиметрична рокля, с която показа и добре оформеното си с тренировки тяло - плосък корем и стегнати крака. Тя носеше и огромна брошка и обувки на платформа в цвета на тоалета.

Гримът ѝ бе перфектно издържан и ѝ придаваше естествена и свежа визия.