Елизабет Хърли е царица на провокациите. 55-годишната актриса и модел няма никакви задръжки да се снима напълно гола и периодично го доказва с публикациите си в социалната мрежа.

Вижте снимки на Елизабет Хърли >>

Наскоро Хърли публикува горещ кадър в своя Инстаграм профил, позирайки сред сеното и показвайки идеално тяло на тази възраст.

Този начин избра актрисата, за да опровергае слуховете, че ще стартира риалити шоу от дома си със своя 18-годишен син Деймиън.

На фотографията Хърли е седнала сред бали сено, прикривайки интимните части от тялото си и усмихвайки се съблазнително пред обектива на Джонатан Букалил.

Преди месеци звездата отново разбуни духовете в социалните мрежи, споделяйки снимки, на които Елизабет бе облечена само по бял бански и кожено палто в снега.

Покачването на температурите явно е окуражило Хърли да захвърли абсолютно всички дрехи и да покаже перфектната си фигура в целия ѝ блясък.

Актрисата, известна с ролите си в "Шеметна сделка", "Остин Пауърс", "Метод" и други филми, е публикувала и кадър на своя син Деймиън, който върви по стъпките на майка си в модата и се е снимал за списание Perfect.