С течение на годините почти всички дами изпитват нарастваща несигурност към външния си вид, опасявайки се, че след като прехвърлят определена възраст следите на времето ще изменят техния образ завинаги, оставяйки красотата им в миналото...

Няма съмнение, че 50-те са точно такъв период, изпълнен с редица грижи и притеснения, но актрисата Елизабет Хърли е живото доказателство, че тези страхове са напълно излишни, тъй като една жена може да изглежда прекрасно във всяко десетилетие на живота си.

Вижте снимки >>

Факт е, че 55-годишната брюнетка е една от най-изкусителните представителки на нежния пол, родили се някога на територията на Обединеното кралство, която не само е завоювала, но и многократно затвърдила позициите си на истинска кралица на съблазънта. Синеоката хубавица, която по нищо не отстъпва на по-младите си колежки, отдавна е усвоила до съвършенство умението с лекота да владее мъжките сърца, карайки ги да ускорят ритъма си, споделяйки една-единствена гореща снимка... пък било то и посред зима.

Преди няколко дни звездата от "Шеметна сделка" публикува свои нови предизвикателни кадри в личния си Инстаграм акаунт, накарали мъжката част от последователите ѝ да се изпотят така, сякаш е средата на август, а не краят на януари.

На изображенията тя позира в заснежената градина на родния си дом по разкопчано плато на марката "Dsquared2", едва прикриващо голото ѝ тяло. За радост на господата, тя е избрала да комбинира връхната си дреха единствено с бели изрязани бикини... Но актрисата със сигурност може да си позволи подобен лукс, защото, както отбелязват почитателите ѝ, тя действително притежава тяло на богиня.

"Как да устоя?", гласи посланието към нейния пост.

И действително, кой изобщо би успял да го стори? Много от потребителите на платформата обаче си зададоха въпроса кой е направил провокативните фотографии, а част от британските медии дори предположиха, че зад обектива се най-вероятно се крие настоящият интимен партньор на Елизабет, който тя предпочита да държи в тайна.

Не след дълго обаче Хърли реши да издаде самоличността на човека, заснел кадрите, а думите ѝ успяха да изненадат всички.

"За да спрат таблоидите да боравят с измислени факти, ще кажа, че тези снимки са дело на 80-годишната ми майка. Не съм напълно сигурна обаче дали това ще ви даде нужния покой", написа тя.

Неотдавна в свое интервю Елизабет обясни, че предпочита да поддържа фигурата си по нестандартни начини.

"Не тренирам, но съм много активна. Правя много упражнения, но не във фитнес залата, а в градината. Оформям живия плет с градинарските ножици, режа дървета с моторна резачка, копая, засаждам растения... такива неща. Така че, да, постоянно съм в движение", сподели тя пред Extra.