Елизабет Хърли се превърна в нарицателно, като се появи през 1994 г. на премиерата на "Четири сватби и едно погребение" с тогавашното си гадже Хю Грант в супер секси рокля на Versace.

Вижте снимки на Лиз и Хю >>

25 години по-късно тя показа непреходната си красота, обличайки подобен тоалет за априлското издание на Harper's Bazaar.

В откровено интервю 53-годишната красавица разказа за вечерта през 1994 г., като призна, че е била "неподготвена" за влиянието, което тоалетът ѝ е оказал тогава.

"Бях толкова неподготвена за тази вечер. Спешно трябваше да намеря рокля, която да облека за премиерата на Хю, а в онези дни нямах представа от мода. Спомням си как отидох в един офис, където буквално извадиха роклята от бяла найлонова торба. Взех я и си направих вкъщи косата и грима, борейки се с Хю за огледалото, което дори не беше голямо, в нашия малък апартамент с една спалня."

Снимка: Harper's Bazaar Instagram

Елизабет и Хю Грант бяха заедно в продължение на 13 години, като през 2000 г. се разделиха.

"Това, което ми се случи тогава, изобщо не беше бляскаво в сравнение с това как се случват нещата в наши дни", допълва Хърли.

Лиз демонстрира перфектна фигура в роклята, която е украсена с декоративни безопасни игли и показва доста плът. Сегашната рокля е римейк на оригинала, а Хърли разкри, че все още влиза в тоалета, с който се появи преди 25 години.

Тя сподели, че това, че роклята все още ѝ става, не означава, че ще я носи.

"Няма да е подходящо", допълни тя.