Без значение в колко различни един от друг образи влезе на големия екран след края на поредицата за Хари Потър, милиони хора по земното кълбо продължават да свързват Ема Уотсън с този на Хърмаяни Грейнджър, изстрелял я на върха на славата още на единадесетгодишна възраст. И макар от последното ѝ превъплъщение в нея да измина вече над десетилетие, те все още гледат на актрисата като на целомъдрената и праволинейна млада магьосница от дом "Грифиндор", която е точно толкова свенлива пред лицето на любовта, колкото е смела пред това на опасността.

Да, във филмите, базирани на хитовите романи, написани от Джоан Роулинг, нейната героиня може и да владее до съвършенство сложни заклинания, които изкусно използва срещу злото, водеща непрестанни битки с него заедно с двамата си най-добри приятели, но за сметка на това няма абсолютно никакви умения в кокетниченето, с които да си послужи, когато някой я ухажва. Вероятно просто защото книгите, които постоянно чете, са посветени на друг тип способности. Но това сега изобщо не е съществено.

Вижте снимки на Ема >>

По-важното е, че наскоро звездата от осемте продукции, проследяващи приключенията на тримата ученици от Хогуортс, сама призна, че съвсем не е така невинна и стеснителна, колкото момичето, изиграно от нея в тях. Оказва се, че в действителност тя е далеч по-разкрепостена от консервативното момиче, в чиито обувки влиза през периода от 2001 г. до 2011 г. В откровен разговор с модната библия "Vogue" младата дама сподели, че когато става въпрос за интимния ѝ живот, тя притежава толкова свободно поведение, че навярно повечето от нейните почитатели, свързващи я и до днес с мъгълокръвната вещица, ще се смутят.

Снимка: Getty Images

В обширно интервю, което даде за списанието, неотдавна посрещналата своя тридесет и трети рожден ден Ема разкри доста пикантни подробности за сексуалните удоволствия, на които обича да се отдава със своите партньори. Тя обясни, че за нея консумацията на любовта между двама души има голямо значение, тъй като без нея те бързо биха достигнали до края на своите отношения. Холивудската знаменитост обясни още, че се старае да не позволява на онова, което се случва зад затворените врати на спалнята ѝ, да напуска нейните предели, защото събитията разиграващи се двете страни на прага ѝ нямат нищо общо помежду си, както счита тя.

След това британката навлезе в неочаквани подробности, признавайки, че харесва садомазохизма и ролевите игри на господство и подчинение. Според нея човек може да разбере кое е онова нещо, носещо му най-голяма наслада, единствено ако се освободи предразсъдъците и започне да експериментира, отдавайки се на непознати до този момент усещания, както самата тя е сторила. И още, Уотсън допълни, че ѝ допада да превръща сексуалните фантазии в реалност. Въпреки че това надали е голяма изненада за някого, имайки предвид каква е нейната професия.

Снимка: Getty Images