Емили Ратайковски разказа за някои мрачни времена, които е преживяла, и които са довели до развода й.

Още през септември 31-годишната писателка, а и модел подаде молба за развод със съпруга си от четири години, продуцента Себастиан Беър-МакКлард. В подкастa на Айлин Кели Ратайковски коментира, че дълго време не е имала смелост да го напусне.

Емили и вече бившият й съпруг Себастиан Беър-МакКлард, снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

"Бях наистина, наистина нещастна. Бях 100 паунда (45 kg), a току-що бях родила", продължи тя. "Много отслабнах, защото не бях добре. Опитах всичко друго. Опитах да пия антидепресанти. Бях сигурна, че нещо не е наред с мен."

Емили и вече бившият й съпруг Себастиан Беър-МакКлард, снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато се ориентира като самотна майка, моделът споделя, че е била на терапия, която й помогнала да се справи и да постави собствените си нужди на първо място. В интервюто Емили сподели, че досега всеки друг е бил преди нея. 

"Просто изоставих напълно собствените си граници и собствените си идеи за това какво е важно", каза тя. "Сега съм здраво стъпила. Подредила съм живота си точно така, както искам да бъде."

От подкаста става ясно, че за Ратайковски това е първият път, когато наистина е необвързана, описвайки себе си като "моногам" от 14-годишна възраст.

Сега, докато излиза само на срещи, тя не бърза да си намери партньор само заради връзката. 

Емили Ратайковски на партито за наградите "Оскар" на Vanity Fair 2023, снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вместо това тя търси някой "независим" със "самочувствие", за да не се чувства застрашен от нейния успех.

"Търся хора с добро сърце, хора, които мислят, хора, които са забавни", каза още Ратайковски.

Емрата сподели и мъдростта, която е придобила по време на процеса на прекратяването на предишната си връзка, пише Today.

"Мисля, че това, което научих, излизайки от тази връзка, е да се доверяваш на инстинктите си, не разбирах, че всъщност ще бъде толкова хубаво да се върна на себе си и към начинът, по който виждам света."