Поп-фолк певицата Емилия катастрофира, пътувайки с годеника си Жорж Башур. Зад волана е бил 19-годишен младеж, който е пострадал най-тежко и е с опасност за живота, съобщи Nova. По тяхна информация той е синът на Жорж Башур. В произшествието не е участвал друг автомобил.

Вижте снимки на Емилия и Жорж >>

Прогнозите за пострадалия 19-годишен при катастрофата на АМ "Тракия" са по-скоро песимистични. Това каза на брифинг изпълнителният директор на УМБАЛ "Св. Анна" д-р Славчо Близнаков по повод катастрофата, в която участва певицата Емилия, нейният приятел и 19-годишният му син, предаде "Фокус".

"Младият мъж е в крайно тежко състояние и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. Той е на апаратно дишане в реанимация. Няма нещо, което да се оперира", допълни още той. "Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Другият мъж е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейният приятел", каза още той.

Тримата са настанени в болница "Света Анна". По информация на МВР инцидентът е станал на 37-ия км на магистрала "Тракия", посока Пловдив. Момчето е навлязло с висока скорост от суха на мокра настилка и се е получил аквапланинг.

Говорителят на болницата обясни, че момчето е в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Емилия и приятелят ѝ са с различни травми. Певицата е с гръдна травма и е настанена в Клиниката по хирургия. Жорж Башур е с лицева травма и е настанен в Клиниката по лицево-челюстна хирургия. Няма опасност за живота им.

Снимка: Официален профил в Инстаграм