Тази събота в студиото на "Животът по действителен случай" Александра Сърчаджиева ще поднесе на зрителите любопитна и доста различна среща с дамата, която отдавна е открила баланса между храненето и щастието - звездната диетоложка Енджи Касабие. 

От малкия екран екзотичната дама ще разкрие на водещата какво става в душата ѝ и как е преминала през най-трудните ѝ моменти. Освен това екипът на предаването ще влезе в дома на Енджи, а самата тя ще ни разкаже какви са тайните за семейно щастие на нейната интернационална фамилия.

Енджи със семейството си

Снимка: bTV

Зрителите ще се срещнат и с едно момиче на име Любина, което никога не е срещало любовта. Всичко, което е трупало в себе си дотук, ще се преобърне след намесата на специалистите от клиниката за красота. Любина ще получи нова външност и нови живот, каквито тя без съмнение заслужава.

Класацията "Топ 10" е в силните ръце на Иво Аръков. С тях той е преровил много архиви и новини, за да покаже историите на 10 български звезди, които преди време бяха на върха на славата, но предпочетоха да продължат пътя си встрани от суетата.

Енджи и Алекс Сърчаджиева

Снимка: bTV