Енрике Иглесиас може и да е един от най-печелившите поп певци днес, но в същото време е любящ баща на три деца. И понеже напоследък любимата му Ана Курникова се грижи за най-малката им дъщеря Маша, родила се едва преди 2 месеца, изпълнителят на "Bailando" посвети цялото си внимание на другите им наследници - близнаците Николас и Луси.

Наскоро той публикува в официалната си Инстаграм страница кратко видео, показващо как тримата се забавляват в големия двор на техния дом, в който не липсват увеселителни съоръжения като пързалки, люлки и надуваем басейн.

Вижте снимки на Енрике и децата му >>

На кадрите, чието послание гласи "Дръж се!", гордият баща се опитва да "носи на конче" малкия Николас, който първоначално се качва на гърба му, но скоро ръчичките му губят сила и той се озовава на земята. Енрике спира и го насърчава да се качи обратно отгоре му.

Вижте тази публикация в Instagram.

Hang on!

Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на

За нещастие обаче, сестричката му го изпреварва и заема неговото място, а брат ѝ продължава да се мъчи отново да се покатери върху своя родител. В опитите си да си върне изгубената позиция, по невнимание детето сваля надолу сивото камуфлажно долнище на анцуг, което носи Иглесиас, разкривайки на обектива голяма част от боксерките му "Calvin Klein" с цвят бордо.

Въпреки това Николас не успява да "яхне" отново татко си и остава да плаче в тревата, докато Луси искрено се забавлява. Но без съмнение после пак ще дойде неговият ред.

Енрике не спира да радва своите последователи в социалната мрежа с трогателни снимки, на които присъстват децата му, или с кратки клипове. Преди 2 седмици той сподели видео, показващо Маша в скута му, с която той се поклаща в ритъма на музика.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на