Един от важните моменти в живота й - 25-ия й рожден ден, участничката във втория сезон на шоуто "Ергенът" Айлин Бобева посрещна без гадже.

Синеоката красавица спретна бутиково парти за празника си, на който сред избраните гости беше и Валерия, която победи в надпреварата за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Снимки на Айлин в "Ергенът">>>

Кадрите от рождения ден събраха много положителни коментари от страна не феновете й. Някои обаче отбелязаха, че в надписа на тортата й има правописна грешка - вместо f*cking думата беше изписана facking.

На последователите й в социалните мрежи не им убегна фактът, че част от компанията, която Айлин беше подбрала, не фигурираше иранеца Фарид, когото тя миналата година официално представи като свое гадже.

Както преди време писахме, по всичко личи, че Айлин и Фарид са сложили край на връзката си. Бизнесменът, освен че не се появи на рождения й ден, което би било необичайно за двойка, която има сериозни отношения, те вече са премахнали общите си снимки от профилите си. Пред сайта LadyZone запитана дали има мъж до себе си, моделката отговорила, че"да кажем, че съм без мъж."