Италианският певец Ерос Рамацоти и съпругата му, моделът Марика Пелегринели, са пред развод, пише италианският в. "Кориере дела сера", като се позовава на седмичника "Спай".

Вижте снимки на Ерос и Марика >>

Двойката се запозна преди 10 години на церемония по връчване на музикални награди, на която Марика връчи отличие на Ерос. Двамата се ожениха през 2014 г. Те имат две деца - Рафаела Мария, на 8 години, и Габрио Тулио на 4 години.

Ерос и Марика засега не са опровергали слуховете, но неотдавна двамата бяха забелязани да не носят брачните си халки. През май, когато Ерос претърпя операция на гласните струни, след като приключи турнето си, той се възстановяваше не в дома си в Милано, а в областта Франчакорта. Според снимки в социалните медии певецът не е присъствал на рождения ден на половинката си на 17 май. Двамата не са отбелязали по никакъв начин в социалните мрежи и годишнината от сватбата си, която бе на 6 юни.

Ако слуховете се окажат истина, това ще бъде втори провален брак за Ерос, след краха на този с Мишел Хунцикер. Двамата бяха женени от 1998 г. до 2002 г., а две години преди да се венчаят им се роди дъщеря - Аурора. Сега тя е на 23 години и се изявява като телевизионна водеща. Мишел пък се обвърза с модния предприемач Томазо Трусарди и му роди две момичета - Соле и Челесте, които са на 6 и 4 годинки.