Ако видите снимка на Ева Херцигова днес, едва ли ще можете да отгатнете точната ѝ възраст и навярно няма да познаете, че супермоделът днес навършва 47 години. Но това е факт.

Чешкият модел и актриса е от онези жени, за които възрастта е само цифра и тя е доказателство, че на 47 години, след раждането на три деца, може да изглежда все така перфектно както на 20 години.

В случай че не вярвате...

Вижте снимки на Ева Херцигова >>

Ева започва кариерата си на модел, след като побеждава в конкурс за красота в Прага през 1989 г., когато е на 16 години. След като пристига в Париж, тя става популярен супермодел. Нейната първа известна поява е в кампанията Мис Уондърбра през '90-те. Снима се в няколко филма.

През август 2004 г. позира гола за Плейбой.

Херцигова става известна и като съпруга на барабаниста на Bon Jovi - Тико Торес. Двамата се женят през 1996 г. на церемония в Ню Джърси, на която присъстват всички членове на бандата, както и тогавашният бизнесмен, и настоящ президент на САЩ - Доналд Тръмп. Но бракът им не продължава дълго и се развеждат през 1998 г.

Супермоделът се сгодява на дългогодишния си партньор и баща на трите ѝ деца - Грегорио Марсиай, през 2017 г. след около 15 години връзка между тях, но до сватба все още не се е стигнало. Двойката има три момчета - Джордж, Филип и Едуард.

Ева Херцигова е и една доста богата жена. Нейното състояние е около 12 милиона долара.

Супермоделът се превръща в емблема за красиви и изящни женски крака.