Ева Лонгория и Марк Антъни с още един повод за празнуване през тези дни. Те имаха честта да станат кръстници на децата на Виктория и Дейвид Бекъм.

Вижте снимки >>

41-годишната звезда от "Отчаяни съпруги" и 51-годишният певец станаха наставници пред Бога на 14-годишния Круз и 8-годишната Харпър.

"Едва ли мога да се гордея повече с децата си да бъда по-благодарна на семейството си и на най-прекрасните кръстници. Обичам ви!", написа Виктория Бекъм в профила си в Инстаграм и добави тагове към Ева Лонгория, Кен Павес, Марк Антъни и Дейвид Гаднър.

Кен Павес е звезден коафьор, грижил се за визията на Марк Антъни и бившата му съпруга Дженифър Лопес. Гарднър е спортен агент, а връзката му със света на знаменитостите е, че е сгоден за Лив Тайлър.

Виктория сподели и снимка на прекрасната рокля за кръщенето на Харпър, която не е дело на бранда на модната икона, а на френската къща Boinpoint.

Гордият татко Дейвид също сподели емоциите си за повода като написа:

"Много съм горд, че моите бебета вече са кръстени и то по толкова специален повод. Изглеждат хубави и красиви, както винаги. Обичаме ви, Харпър и Круз", написа футболната легенда.

Поводът е отблязан с пищно парти с танци, а Виктория публикува стори как Марк Антъни и Дейвид Бекъм пеят и танцуват.