Виктория Бекъм е една страхотна и забавна майка, въпреки че не виждаме да се усмихва често. И макар напоследък Дейвид Бекъм да е родителят в семейството, който непрекъснато споделя мили кадри с децата им, сега Пош Спайс се появи във видео на сина си Ромео, в което под звуците на парчето "Spice Up Your Life" на Spice Girls, танцуват неуморно и Виктория учи сина си на страхотните движения от видеото.

Вижте снимки >>

Това се случва в платформата Tik Tok, в която Ромео Бекъм си е направил профил, но появата на Виктория в клипчето показва, че мрежата не е само за тийнейджъри.

Майка и син танцуват щуро в кухнята си, докато готвачът им приготвя нещо за хапване на заден фон. Дали нарочно, или по случайност, Ромео и Виктория са облечени в еднакви дрехи - Ромео е с черен суичър с жълт емотикон отпред, а Виктория е в черен суичър, черен клин, но с жълти кецове.

Дейвид и Виктория Бекъм имат наистина доста заети графици, но и двамата винаги успяват да прекарват време в забавления с четирите си деца. А бившият футболист, който често споделя снимки с тримата си синове и дъщеря си Харпър, винаги подкрепя съпругата си в нейните изяви и не пропуска случай да подчертае колко много се гордее с нейните постижения.