През месец май 2016 г. красивата Ева Лонгория се омъжи за телевизионния продуцент Хосе Антонио Бастон в Мексико. Тогава двамата влюбени се врекоха един на друг по залез слънце в разкошно имение, разположено във Вале де Браво.

Вижте снимки >>

Сега, 3 години по-късно, в последното си интервю за "Watch What Happens Live With Andy Cohen" актрисата бе попитана кои от известните ѝ гости са консумирали най-много алкохол на сватбената ѝ церемония и са били най-пияни.

"Може да се каже, че Рики Мартин и Виктория Бекъм поделиха първото място", разкри звездата от "Отчаяни съпруги".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всъщност тогава госпожа Бекъм определено си бе заслужила няколко допълнителни питиета, след като от самото начало участваше активно в приготовленията на събитието. Бившата певица от "Spice Girls" дори изработи роклята на булката и беше официален свидетел на церемонията.

"Помолих Виктория да направи роклята ми, защото исках тя да бъде специална и да е създадена с любов. Знаех, че тя ще я направи точно така. Тя е една от най-добрите ми приятелки, затова присъствието ѝ в големия ден беше много специално за мен", каза по онова време Ева.

Съпругата на Дейвид Бекъм също изрази радостта си от ключовата роля, която актрисата от мексикански произход ѝ повери.

"Ева Лонгория е най-красивата булка. За мен беше чест да направя сватбената ти рокля. Благодаря ти, че ме избра. Обичам те!", написа Виктория в официалната си Инстаграм страница тогава, като качи снимка на приятелката си, облечена в нейния тоалет.

Снимка: Официален профил в Instagram