Красивата 27-годишна актриса, позната на българския зрител от сериала "Съни Бийч" и редица други проекти на малкия и големия екран, очаква първото си дете. Хубавата новина сподели самата тя, като за целта използва своята лична Инстаграм страница.

Преди часове, възползвайки се от последните мигове на Деня на детето, брюнетката качи в социалната мрежа кадър, на който носи къс спортен топ, разкривайки на обектива наедрялото си коремче. На романтичното изображение, заснето под ясното синьо небе, тя нежно целува своята половинка Михаил, като между тях блестят ярките лъчи на слънцето, а зрител на тази размяна на ласки е тяхното куче, чиято порода е хъски.

Вижте кадъра >>

"Ние тримата и един, който е на път...", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала почти 2 хил. харесвания и множество пожелания за лека бременност от почитателите ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Evelyn Kostova (@evelynkostova) на

"Еха, обичам те, момиченце! Добре дошла в клуба", написа Диляна Попова и в отговор получи от Костова няколко сърца.

В средата на месец март т.г., в специално интервю за Dir.bg, Евелин разкри кога се е запознала със своя любим. Преди 11 години тя за първи път среща Михаил, но минава време, преди двамата да решат да бъдат заедно.

"Тогава бях много малка, за да се получи нещо, тъй като той е с 9 г. по-голям от мен. Минаха години преди да се съберем", сподели тя.

Интересен факт е, че двамата случайно разбират, че са пети братовчеди.

"Един ден с Мишо си говорихме заедно с двамата ни дядовци. Тогава неговият дядо спомена името баба си, а моят възкликна, че я е познавал. След като се разговориха по темата, стана ясно, че моят дядо е трети братовчед с въпросната жена", разказа Евелин.

Към момента тя все още не е издала нито пола на детето, което носи в утробата си, нито в кой месец е бременна.