Ирландският актьор Ейдън Търнър, познат с ролите си в трилогията "Хобит" и сериала "Полдарк", се е оженил тайно в Италия за приятелката си, актрисата Кейтлин Фицджералд, след продължила три години връзка, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Според публикацията Търнър и Фицджералд, и двамата 37-годишни, са се врекли във вечна вярност след края на снимките в Италия на драмата "Леонардо". Във филма актьорът се превъплъщава в образа на ренесансовия художник Леонардо да Винчи и е бил забелязан да целува млад мъж на снимките на сцени от продукцията за стрийминг платформата на "Амазон".

Ейдън Търнър и Кейтлин Фицджералд

Снимка: Getty Images

"Ейдън и Кейтлин са много влюбени и с нетърпение очакваха да се оженят, когато графиците им позволят. И двамата пазят изключително ревниво личния си живот и са се венчали тайно. Търнър обаче е забелязан по време на разходки с брачна халка", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

"Ейдън не бързаше да се жени и чакаше единствената. Всеки, който го е виждал с Кейтлин, знае, че двамата са идеални един за друг", допълва източникът.

Ейдън Търнър и Кейтлин Фицджералд, известна с ролята си в сериала "Господарите на секса", се запознават на снимачната площадка на филма "The Man Who Killed Hitler And Then The Bigfoot" от 2018 г., припомня изданието.

Ейдън Търнър и Кейтлин Фицджералд

Снимка: Getty Images